linkbuilding-almere

Hoe belangrijk is linkbuilding ?

Wist u dat linkbuilding naast een goede SEO tot wel 50% bijdraagt aan het goed gevonden worden in Google ? Zo belangrijk is een goede linkbuilding dus voor je website. Want wie wil er niet goed gevonden worden zonder teveel advertentiekosten te betalen ?

Wat is linkbuilding dan ?

Iedere website heeft van Google een getal tussen de 0 en 10 gekregen. Waarbij 0 de laagste is en 10 het hoogste getal. Hoe hoger getal je website krijgt des te belangrijker Google je vind in jouw branche. Dit getal geeft je autoriteit weer op het internet. Deze autoriteit wordt weergegeven als een DA (domein autoriteit) die gaat over je gehele website en een PA (Page autoriteit) die alleen een pagina binnen je website aangeeft. Stel er staat een link op een andere website naar jouw website. Dan kan je je voorstellen dat als je gelinkt wordt vanaf een website met een hogere DA en PA dit meer impact heeft dan als je gelinkt wordt vanaf een website met een lagere ranking.

Het doel van een goede linkbuilding campagne is om zoveel mogelijk gelinkt te worden vanaf websites met een zo hoog mogelijke DA en PA en het liefst zoveel mogelijk in de branche waar de website over gaat.

Let op! Dit kan ook fout gaan. Als je op verkeerde website gelinkt wordt kan dit als black seo worden gezien door Google. Deze kan je zelfs een penalty geven waarbij je gedeeltelijk of zelfs helemaal niet meet gevonden wordt in Google. Koop dus niet zomaar wat links.

Waarom hulp van een bedrijf wat gespecialiseerd is in Linkbuilding ?

Zoals hierboven beschreven is het heel belangrijk dat het linken op een voorzichtige manier gebeurd. Hier komt veel bij kijken. ook kost dit erg veel tijd. Een bureau wat gespecialiseerd in in linkbuilding kent alle trucjes en kan je veilig helpen met linkbuilden. Bij Webhostplus te Almere doen ze dit samen met jou. Het samen aan een goede linkbuilding werken geeft een wederzijds vertrouwen. Zo ziet de klant van Webhostplus BV wat er gebeurd en waarvoor er wordt betaald. In 100% van de opdrachten is de linkbuilding dan ook tot een groot succes geworden met vele stijgingen in omzet. Het is dus zeker de moeite waard eens contact op te nemen met Linkbuilding Almere